Lirik Kita – Forteen

Share :

Lirik Kita oleh Forteen

Kau renunglah wajahku
Di manakah hilangnya
Raut seperti dulu
Bila dicemar air mata

Ku tak mahu berpisah
Kerana hati masih
Sayang pada dirimu
Tapi harapan makin kabur

[*] Manakah kita jika kau dan aku tidak sekata
Sepi walaupun bila bersama
Dekat pun tetapi berjauh hati
Manakah kita bila sering bertentangan sahaja
Walaupun bibir cuba menafi
Hakikat percaya tanya dengan jujur manakah kita

Di jiwaku sengsara menanggung derita
Kerana cinta berubah tapi tak mahu kehilanganmu

Repeat [*]

Sepi walaupun bila bersama
Dekat pun tetapi berjauh hati
Manakah kita bila sering bertentangan sahaja
Walaupun bibir cuba menafi
Hakikat percaya tanya dengan jujur manakah kita

(OST Sebenarnya Saya Isteri Dia)
Lirik Kita – Forteen
Lirik Kita – Forteen 4.56/5 (91.22%) 649 votes

Comments

  1. Aina Qistina says:

    .
    Tq

  2. best lagu nie…like this song

  3. I like this song so much <3 #forteenagers #izzuezerss

  4. best la lagu niy…suke sangat….

  5. ayuni junira says:

    sweet and cute je lagu nie sama dgn penyanyi dia<3

  6. NUR SURAYA says:

    lagu best,penyanyi handsome,suara pun sedap.bestlah lagi2 ade abang Izzue Islam.
    yg penting sumenye bestlah.hehehe…

  7. Sebenanya saya isteri dia the best.izzue islam and tiz zaqyah

  8. ok lagu ni

  9. mikhalesya says:

    lagu niy btol2 mmg best….semoga lagu niy meletop kt carta ERA…

  10. saya terinagt dekat seseorang apabila mendengar lagu ini

  11. izzue,mu raje koloh ko kat smkam.kalu baco tolo jawak.izzue faker pun tak apo jugok kalu nok jawak. nok jawak kok mano. ikut mu la

  12. lambat weh ssid.sabor jelah

  13. lambat weh ssid

  14. mizz hanna comel says:

    best giluk!!! izzue hansom!!!!

  15. syazleen adreana says:

    best lagu nie !

  16. izzue islam handsom la lagu ni pun best

  17. lagu ni gila gila best

  18. faten natasya says:

    bestnye lagu niiii……..

  19. meme laa..ore kelate meme hensem2..

  20. awesome :D suke izzue islam dgn oNe ^^

  21. Best

  22. I love FORTEEN 4EVER!!!
    Saya sayang abang ameerais tau..sebab dia memang
    SWEET!!!

  23. anis athira says:

    lagu kita memang best

  24. best kan lagu kita ini.
    saya suka kumpulan forteen.

  25. i like this song…….iwant

  26. hai kumpulan forteen . i like this song very much.

  27. hai kumpulan forteen . i like this song very much.

  28. Best , best , best ! Mmg , ada macam lirik tak kena .

  29. ala sebenarnya isteri dia sudah habis

  30. nizam i love you

  31. betul betul betul

  32. izzue marilah datang ke sarawak

  33. wanifiqa says:

    izzue datang la sungai kob

Speak Your Mind

*